Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CARTRAWLER
[ 04/01/2018 ]

H Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (4 Ιανουαρίου) ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία μεταφορών Ryanair Transfers, μια νέα πλατφόρμα κρατήσεων, σε συνεργασία με την CarTrawler, η οποία θα προσφέρει στους επιβάτες της Ryanair την ευκαιρία να κάνουν κράτηση μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επίγειων μεταφορών, περιλαμβανομένων ταξί, ιδιωτικών μεταφορών, λεωφορείων και σιδηροδρομικών συνδέσεων στις χαμηλότερες τιμές.

Το Ryanair Transfers, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στο Ryanair.com, δίνει άμεση πρόσβαση στους επιβάτες μας για επιλογές μεταφορών σε 33 Ευρωπαϊκές χώρες, και είναι από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες του προγράμματος “Always Getting Better” της Ryanair.

Ο Greg OGorman της Ryanair δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα υπηρεσία Ryanair Transfers, μία νέα πλατφόρμα κρατήσεων μεταφορών, σε συνεργασία με την CarTrawler, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία μεταφορών στις καλύτερες τιμές στους 129 εκατομμύρια επιβάτες μας. Η νέα υπηρεσία είναι μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες του προγράμματος της Ryanair Always Getting Better”. Οι επιβάτες της Ryanair επωφελούνται από τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και η νέα αυτή υπηρεσία εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές και στις επίγειες μεταφορές.”

Ο Aileen McCormack της CarTrawler δήλωσε:

“Το Ryanair Transfers, σε συνεργασία με την CarTrawler, προσφέρει στους πελάτες ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επίγειων μεταφορών, περιλαμβανομένων ταξί, ιδιωτικών μεταφορών, λεωφορείων και σιδηροδρομικών συνδέσεων, καθώς η Ryanair σταδιακά αναδεικνύεται σε “Amazon of Travel”. Θα προσφέρουμε όλες τις επιλογές μεταφορών σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του επιβάτη. Αυτή είναι μία ακόμη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ της μεγαλύτερης ιστοσελίδας αεροπορικής εταιρίας στον κόσμο και του μεγαλύτερου παρόχου μεταφορών Β2Β στον κόσμο.”

Εγγραφή στο newsletter Αποστολή με e-mail
Share |

Γράψτε ένα σχόλιο
Όνομα:
E-mail (δε δημοσιεύεται):
Να ενημερώνομαι σε αυτό το e-mail για νέα σχόλια
Σχόλιο:
Αναζήτηση στο Αρχείο

Όλες τις λέξεις
Οποιαδήποτε λέξη
Ακριβής φράση

Ημερομηνίες
Όλες
Από (ηη/μμ/εεεε)
Εώς (ηη/μμ/εεεε)


Τελευταία Νέα

H RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΑΚΑΜΠΑ [ 04/02/2018 ]
Η ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ RYANAIR ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ [ 02/02/2018 ]
Συμμετοχή της 335 Μοίρας στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του TLP 2018 [ 31/01/2018 ]
Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ALWAYS GETTING BETTER” ΓΙΑ ΤΟ 2018 [ 31/01/2018 ]
Eπιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη Lufthansa και το αεροδρόμιο του Μονάχου: Ένας κόμβος 10 αστέρων [ 29/01/2018 ]
Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ [ 29/01/2018 ]
Η AEGEAN «ταξιδεύει» την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο [ 29/01/2018 ]
Επίσκεψη ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροσκαφών [ 24/01/2018 ]
Η RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ RYANAIR ROOMS TRAVEL CREDIT [ 24/01/2018 ]
Η Star Alliance ενισχύει τους Round The World ναύλους [ 24/01/2018 ]

Δείτε όλα τα Αερονεά »